Willine’s drijfveer

“Hoe breng je een boodschap over? En op welke manier doe je dat, zodat mensen jouw verhaal zullen onthouden?
Het zijn vragen waar ik mij dagelijks mee bezighoud. Woord en beeld spelen een belangrijke rol hierbij. Social media, een strakke vormgeving en heldere teksten: het zijn slechts enkele manieren om als kerk de Boodschap uit te dragen. Hier wil ik graag bij helpen.”

Willine’s ervaring

“Op dit moment studeer ik met plezier Communicatie aan de Universiteit van Wageningen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan door mijn baan als tekstschrijver bij een reisbureau. Daarnaast heb ik een enorme passie voor vormgeving, wat mede komt door verschillende cursussen die ik heb gevolgd. Daardoor heb ik ruime ervaring met verschillende programma’s als Indesign en Illustrator.”

Willine’s specialiteiten

Vormgeving en beeld, schrijven, social media, presenteren

willinevandenbrink@kerkencommunicatie.nl