Theo’s drijfveer

“Ik ben al heel lang gefascineerd door de relatie tussen kerk en communicatie. Het belang om als kerk goed te communiceren wordt alleen maar groter, want veel mensen hebben tegenwoordig geen idee meer waar de kerk voor staat en wat ze doet. Het opzetten van Kerk & Communicatie is eigenlijk een logische stap waar ik al 15 jaar naartoe heb gewerkt.”

Theo’s ervaring

“Op mijn 19e begon ik met mijn twee studies Communicatie en Theologie, op mijn 20e maakte ik mijn eerste website voor de kerk waar ik toen lid van was en tijdens mijn verblijf in Frankrijk en Turkije hielp ik kerkelijke en christelijke organisaties om hun communicatie te verbeteren.

Naast mijn werk doe ik ook promotieonderzoek naar de manier waarop religieuze en spirituele leiders zichzelf op Instagram profileren en hoe dit samenhangt met de manier waarop ze autoriteit verkrijgen. Ik krijg heel veel energie als ik zie dat kerken hun verhaal op zo’n manier vertellen dat het mensen raakt en mensen in beweging zet. Geïnspireerd door het evangelie doen kerken dit al 2000 jaar lang en ik vind het mooi werk om hier een bijdrage aan te leveren!”

Theo’s specialiteiten

Personal branding, nieuwe media, social media, storytelling

info@theozijderveld.com