Wat kan Kerk & Communicatie voor u doen?

• Een helder plan waarin staat wat u precies wilt communiceren, welke doelgroepen u wilt bereiken en via welke communicatiekanalen u dat kunt doen.
  • Ondersteuning bij professionele presentatie van uw kerk op verschillende media
  • Een groter bereik van uw boodschap (en daarmee ook meer opkomst bij de activiteiten)
  • Een kerk die (online) zichtbaar en vindbaar is
  • Goed gemotiveerde en vakbekwame vrijwilligers van uw kerk
  • Evenementen

Professionele communicatie rondom uw evenement.

• Uitvoering

Heeft u extra ondersteuning nodig bij de uitvoering? Wij bieden u ondersteuning bij het bijhouden van de website, social media, kerkbladen, etc.

• Trainingen

We trainen vrijwilligers en professionals om zelf aan de slag te gaan!

• Missionaire projecten

Wilt u uw missionaire projecten beter zichtbaar maken? Samen met u gaan we hiermee aan de slag.

• Interne communicatie

Loopt de interne communicatie niet goed? Moeten er belangrijke en pijnlijke beslissingen genomen worden waarbij goede communicatie cruciaal is?