Aan alle mooie dingen komen een einde. Dat geldt ook voor ons als Kerk & Communicatie. We hebben in de maand augustus onze laatste werkzaamheden voor de Protestantse Gemeente Arnhem afgerond. Twee jaar lang hebben we de PGA op communicatiegebied ondersteund.

Een kleine impressie:

Website & Social media

Regelmatig hebben we nieuwsberichten, aankondigingen van activiteiten en interviews over een (actueel) thema gepubliceerd. Het grootste deel dat we op de website plaatsen, deelden we ook op social media (met een link naar de website van de PGA).

Zo probeerden we aan te haken bij actuele thema’s/christelijke feestdagen. Hieronder is een interview op de website te zien met één van de predikanten over vasten.

Ook hebben we verschillende video’s gemaakt voor social media en de website. Hieronder is een screenshot van een video over 4 en 5 mei te zien.

Op de onderste afbeelding is een screenshot van de website van de Protestantse Gemeente Arnhem te zien.

Kerkperspectief

Naast de website en de social media-accounts, hebben we ook veel aandacht besteed aan het kerkblad van de Protestantse Gemeente Arnhem Kerkperspectief.

We verzorgden de opmaak van het blad, leverden regelmatig content aan (in de vorm van interviews, foto’s, nieuwsberichten en het voorwoord).

Daarnaast schoven we elke maand aan bij de redactievergadering van Kerkperspectief. Tijdens deze vergaderingen controleerden we de teksten die waren aangeleverd voor het nieuwe nummer van Kerkperspectief.

Tijdschriften

Paasglossy ‘Hoop’

In april 2017 hebben we de eerste glossy van de Protestantse Gemeente Arnhem gemaakt. In dit tijdschrift stonden interviews, gedichten, columns en foto’s die raakten aan het thema ‘hoop’. Doel van dit tijdschrift was onder meer om naar buiten te treden als Protestantse Gemeente Arnhem.

Voorjaarstijdschrift ‘Sta op’

Het afgelopen jaar hebben we een tweede tijdschrift uitgegeven van de Protestantse Gemeente Arnhem: voorjaarstijdschrift ‘Sta op’.

Aan dit nummer hebben verschillende PGA’ers meegeschreven. Wij hebben ook content aangeleverd, maar onze focus lag dit jaar meer op het gebied van hoofd- en eindredactie (redigeren en aansturen).