Workshop Journalistiek Schrijven 20 april met Trouw-journalist Gerrit-Jan Kleinjan

Op vrijdag 20 april organiseren we een workshop Journalistiek Schrijven met Gerrit-Jan Kleinjan van Dagblad Trouw. Of het nou gaat om een verhaal in het  kerkblad, de promotie van een concert of de openingszinnen van je website; onderschat nooit de kracht van een goede tekst! Wie zijn boodschap op een heldere manier weet te verwoorden, helpt zichzelf én zijn doelgroep enorm.

Gerrit-Jan Kleinjan, redacteur bij dagblad Trouw

Wil je weten hoe je dat het beste kunt doen? Gerrit-Jan Kleinjan, redacteur bij dagblad Trouw, kan je daar alles over vertellen! Jarenlang is hij werkzaam geweest op de redactie ‘Religie & Filosofie’ en weet alle ins en outs van kerkelijk Nederland. Als geen ander kan hij dus ook vertellen wat er in deze wereld wel of niet goed gaat qua communicatie.In nog geen twee uur leert hij je in deze praktische training de kneepjes van het vak!

De training bestaat uit 2 delen:

1. De korte, creatieve en volledige tekst (aandachtsgebieden: volledigheid, creativiteit & beknoptheid)
  2. De leesbare tekst (aandachtsgebieden: eenvoudige woorden, korte zinnen & alineastructuur)

Naast een stuk theorie word je als deelnemer ook zelf aan het werk gezet met een aantal praktische oefeningen.

Wanneer: Vrijdag 20 april van 16.00-18.00 uur (inloop 15.30)
Locatie: Kerk & Communicatie, Catharijnesingel 55a, Utrecht
Spreker: Gerrit-Jan KleinJan, redacteur bij dagblad Trouw
Entree:
10,- (inclusief koffie, thee en borrel)

Schrijf je in!

Schrijf je via dit formulier in voor de workshop. Na je inschrijving ontvang je van ons de routebeschrijving en de betalingsinformatie. Heb je een vraag? stuur ons dan een mail naar info@kerkencommunicatie.nl of bel ons: 0614616906.